Střešní okna po celé ČR

Střešní okna montujeme a dodáváme po celé ČR již od roku 1996

Střešní okna jsou nedílnou součástí každého podkroví.

Od roku 1991 jako 19.letý mladíček jsem začal provádět kompletní dodávky střech. Hned od začátku se začaly objevovat i objednávky i na provedení střešních oken. Z důvodu ceny jsme hledali na trhu různé výrobce tuzemské nebo zahraniční. Postupem let a zkušeností jsme se ustálili na značkách ROTO a VELUX. Nejdříve jsme se setkali se značkou VELUX a to již po roce 1991 jako sortiment ve stavebninách, ale velmi drahá střešní okna. S poptávkou po plastových střešních oknech jsme se setkali s firmou ROTO sídlící v Novém Městě na Moravě a začali spolupracovat od roku 1996. Firma ROTO přišla na trh se střešními okny řady 43 a ta nás natolik oslovila, že jsme navázali spolupráci na celé šíři spektra střešních oken. Firma ROTO přesídlila do Prahy a stala se přímým zástupcem výrobce střešních oken.

Od roku 2002 jsem se rozhodli soustředit pouze na střešní okna a přestali realizovat kompletní střechy. Nyní můžeme zákazníkům nabídnout naše zkušenosti a osobní přehled trhu se střešními okny. Protože střešní okna nejen prodáváme, ale i provádíme jejich montáž, můžeme doporučit určitý typ střešních oken i výrobce.

Program Zelená úsporám změnil trh se střešními okny a zákazníci se začali více informovat o tepelně izolačních vlastnostech střešních oken. Do programu jsme se zaregistrovali hned od začátku a tím se nám otevřel trh po celé ČR. Najednou jsme byli oslovování z různých koutů naší země pro informace, rady a následně montáže.

Nyní můžeme říct ,že nás "pracovní turismus" zavedl po celé naší zemi. Prováděli jsme montáž střešních oken ve Velharticích, Ústí Nad Labem, v Jestřebích horách, Opava ,Ostrava, Kyjov, Hodonín, Znojmo, Brno, Luka Nad Jihlavou, České Velenice, Velešín a ve středu republiky Český brod, Praha, Benešov, Tábor a podobně.

Vystavovali jsme i na veletrhu Brno jako samostatní vystavovatelé a máme internetové stránky www.strechy-okna.cz i internetový obchod,

www.nejenstresniokna.cz

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.